Köszönöm a bejegyzésedet!

Vendégkönyv

Szirbek Etelka | 2018.09.06

Szia Judít!
Végigolvastam a vendégkönyvedet. Szerintem ha szomorú, nehéz napod van csak vedd elő és olvasd el- biztosan felvidulsz. Ennyi szeretet egy helyen ritkán olvasható!
A mi kettőnk levelezését is jó volt elolvasnom, mindig örömmel látom, hogy az őszinte sorok hosszú érvényűek!!
Sok puszi Eti

Re:Vendégkönyv

Hollódy Judit | 2018.09.06

Drága Etikém!
Nem is tudod, milyen nagy élményt jelentett nekem is végigolvasni az egészet! Megdöbbentő volt látni, mit jelent másnak az én írásba foglalt gondolataim, főként az, hogy milyen hatást keltett. Végül is ez volt a célom, és nem dolgoztam hiába. Te tudod a legjobban mennyit írtam, szerkesztettem, változtattam rajta. Barátságod a legértékesebb számomra, mert ebben a korban már az ember nem viháncolni akar a barátnőjével, hanem elmélyülten beszélgetni. Te ebben a legjobb partner vagy, és a legjobb barát, akit bármikor felhívhatok, ha szöáréban vagyok. De hát ez kölcsönös. Szeretlek Eti, amíg csak élek...
BBB Jutka

Lélekpatkolás

Bernadett | 2018.09.05

Drága Jutkám, végre eljutottam oda, hogy letöltöttem a könyved, ki is nyomtattam... Remélem, valamikor újra lesz módunk találkozni Mendén. Egyenlőre másról szeretnék írni ... csak keresem a szavakat ... Már az első oldalaknál kiderült, mennyi minden hasonlóság van az életünkben, kezdve pl. a nem kívánt gyermek örökbe adásától, ami az én életemben sem tervezett volt, de a drága Duray szülők megmentettek. A könyvek, melyekből idézel, nekem is megvannak, stb ... Na de ne vágjunk a dolgok elébe. Életemben ilyen LASSAN nem olvastam könyvet. S tudod, miért? Mert minden szó, minden mondat olyan nagy hatással van rám, hogy újra és újra el kell olvasnom. Meghatódom, rácsodálkozom, elégedett vagyok ("jé, ez nem csak velem történt", "jé, ezt más is így érzi"? stb.) - kis széljegyzeteket készítek, és szándékom, hogy újra elolvasom az egészet, mert értékes és megunhatatlan, s akkor a 150 kérdés is válaszadásra kerül (valószínűleg egy könyvnyi anyag kijön belőle ) ... Már évekkel ezelőtt el kellett volna olvasnom! Tipikusan az a könyv (vagy inkább életmű), amit az ágyad mellett tartasz, és idővel rongyosra olvasod ... A lényeg most, Jutkám, hogy a Lélekpatkolás nagyon eredményes: - a jelenlegi kissé zaklatott életemben ez a csodás könyv minden sora, gondolata, üzenete szépen lassan, észrevétlenül elgondolkodtat, megríkat, átértékelésre késztet, egyetlen szóval: GYÓGYÍT.
Jelentkezni fogok, és Köszönöm Neked: Téged.
Millió csók: Bernadett

Válasz Bernadettnek

Hollódy Judit | 2018.09.06

Drága Bernadett!
Nem kapok levegőt, annyira lenyűgöztek soraid! Boldog vagyok, hogy ilyen hatással van rád, és büszke vagyok arra, hogy több, mint 700 ember töltötte le.
Beneveztem a regényírói pályázatra, talán – talán ...
Tudod amikor lélekpatkolói tevékenységem során olyan sok ember jött hozzám, megtapasztaltam, hogy mindenkinek van lelki nyavalyája, és mind a gyerekkorból jön velünk! Azért is tudtam annyi embernek lelke terhein könnyíteni, mert én annyi mindent átéltem, megtapasztaltam.
Szeretettel, és nagyon – nagyon várlak!
Ölellek sokszor: Jutka

öröm

Guth Lászlóné | 2018.01.15

Nagy örömmel, és lassan olvastam írásodat. Lassan, hogy átéljem.Toleranciád, életigenlésed irigylésre méltó, és példa a néha érzéketlen világunkban. Köszönöm!

1 | 2 | 3 | 4 >>

Új hozzászólás hozzáadása